NY GRAVSTEN

Vi på Göteborgs Gravvård arbetar likt ett stort stenhuggeri men i mer personlig skala med alla typer av arbeten kring en gravsten.

Vi ombesörjer ny gravsten i natursten eller tillverkade traditionella stenar i granit.
Att välja en gravsten är något man gör med stor omsorg och ett val som skall leva lång tid framöver. En minnesvård till en plats för att minnas om livet som varit.

Vi tillgodoser våra kunders alla behov men i de flesta fall arbetar vi med svenska stensorter av den bästa kvalitén avsedda för att klara vårt svenska klimat.

En gravsten kan utformas på alla tänkbara sätt. Stående på bredden eller höjden, liggande platta eller som den vackra populära naturstenen. Namnteckningar kan graveras och den graverade texten kan var antingen försänkt eller upphöjd i stenen. Kanske önskar Ni även en infälld bild, symbol, eller ett tillbehör i form av en bronssparv, duva eller en lykta.
Valen är många och under rubriken galleri finns inspirationsbilder på tidigare utförda arbeten och under rubriken förfrågan om offert kan Ni enkelt begära en offert utifrån Era önskemål.

Önskar Ni råd kring Era val hjälper vi mer än gärna till. Vår affärsidé är att arbeta utifrån personliga möten och vad kan vara ett bättre uppslagsverk än att ses på kyrkogården?

I det offererade priset ingår tillverkningsritning eller illustration för Ert godkännande innan produktion, transport samt montering på vald kyrkogård och plats.

Inspiration

KONTOR
Smekalles väg 3A
434 31 KUNGSBACKA

KONTOR
Smekalles väg 3A
434 31 KUNGSBACKA